MK Studio – Tvárové a telové ošetrenie GERnétic

MK Studio – Tvárové a telové ošetrenie GERnétic

Starostlivosť o pleť a pokožku tela je nesmierne dôležitá. Vďaka vhodnej starostlivosti a správnej výžive zvnútra môžeme svoju kožu udržovať zdravú a s mladistvým a sviežim vzhľadom do vysokého veku. Význam pravidelnej domácej starostlivosti nemožno spochybňovať. Dôležité je šetrné odličovanie a dôkladné čistenie, taktiež výživa a hydratácia. Z času na čas však pokožke môžeme dopriať i niečo viac. Čo tak vyskúšať ošetrenie v salóne krásy? Takéto procedúry v sebe kombinujú nielen starostlivosť o pokožku, ale môžu sa stať pre ženu relaxom a únikom pred každodenným zhonom. Môže si počas nich oddýchnuť a načerpať nové sily. 

U nás sú veľmi obľúbené najmä rozličné ošetrenia tváre, no zabúdať netreba ani na pokožku celého tela. I telové procedúry môžu byť veľmi príjemné. Môžu pomôcť žene uvoľniť svalstvo či rozprúdiť krvný obeh a lymfu. Pri ošetrení tváre je možné riešiť rozličné problémy, ako sú napríklad vrásky či vyrážky. Pri telovom ošetrení tomu nie je inak. Vhodné ošetrenie môže pomôcť bojovať s celulitídou či celkovo zlepšiť kvalitu kože. My sme si tentokrát vyskúšali tvárové i telové ošetrenie v MK Studio, Partnerskom salóne značky GERnétic. O svoje zážitky sa neváhame podeliť i s vami. Sledujte naše nové video!

Pozri aj: VIDEO: Ošetrenie menopauzálnej pleti so značkou GERnétic

Čo ponúka pokožke tvárové a telové ošetrenie?

V MK Studio v Liptovskom Mikuláši sme si odskúšali dve procedúry, a to Telovú procedúru Aktiv GERnétic a Tvárovú starostlivosť o tvár, krk a dekolt Francúzsky šarm GERnétic. Telová procedúra Aktiv GERnétic predstavuje terapeutické ošetrenie s vôňou citrónovej trávy. A ako pomôže takéto ošetrenie nášmu telu? V prvom rade napomáha odstrániť svalové napätie, taktiež stimuluje mikrocirkuláciu v koži. Podporuje hojenie modrín aj odvodňovanie. Výrazne zlepšuje kvalitu kože a celkovo regeneruje organizmus. Táto procedúra je veľmi vhodná po intenzívnej fyzickej aj psychickej námahe. Počas ošetrenia sa používa napríklad krém Gerthérapi, ktorý je regeneračný a relaxačný. Odstraňuje pocity ťažkých nôh a opuchy dolných končatín, dobre pôsobí na celulitídu a pomáha formovať postavu. Uvoľňuje i nervové napätie. 

Tvárová starostlivosť o tvár, krk a dekolt Francúzsky šarm GERnétic predstavuje regeneračné a liftingové ošetrenie, ktoré je zamerané na intenzívny lifting, spevnenie kontúr, hlbokú regeneráciu pokožky a odstránenie únavy tvárového svalstva. Takéto účinky dosahuje ošetrenie vďaka mnohým použitým prípravkom značky GERnétic. Spomenúť môžeme zlatú zlupovaciu masku Peel Off Anti Age, ktorá revitalizuje, zjemňuje a upokojuje pleť a poskytuje jej intenzívny lifting. Ide o alginátovú masku s vysokým obsahom cenného arganového oleja. Viac o použitých produktoch či postupe ošetrení sa dozviete v našom novom videu!

Na záver by sme sa chceli poďakovať Martine Grygarovej Korbíniovej, majiteľke MK Studio, za jej pozvanie do salóna aj za príjemný a zaujímavý rozhovor.

Pozri aj. TEST: Masque Marin od GERnétic - maska s výťažkami z morských rias


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní