Čierno-biele svadobné šaty: Netradičné, no ohúria hneď od prvého okamihu

Čierno-biele svadobné šaty: Netradičné, no ohúria hneď od prvého okamihu

Život nie je len čierny a biely! Medzi nimi totižto existujú mnohé odtiene šedej! Ale čierna a biela bude v kurze stále. Ako v móde tak aj vo svadobnom priemysle. Aj keď by sa mohlo na prvý pohľad zdať, že čierna je príliš smutná a nevhodná na svadbu, opak je pravdou. Presvedčili sme sa o tom už dávno, keď mnohé nevesty siahli práve po čiernych svadobných šatách. Rázom sa z nich stali netradičné nevesty, ktoré sa nebáli ukázať svoj štýl.

Ani dnes tento štýl nevychádza z módy. Avšak, udomácnil sa u nás v istej obmene. Čierno-biela kombinácia je tento rok novým trendom zo svadobných prehliadkových mól, ktorý asi nikto nečakal. Tento prekvapivo nadčasový trend je novou definíciou ostrej elegancie. Biela a čierna sú si dokonalým módnym kontrastom. Inšpirujte sa aj vy čiernobielymi svadobnými šatami a možno sa vám zapáči natoľko, že podobné šaty budete voliť na svoju svadbu.

Neprehliadni: Druhy svadobných kytíc pre nevestu: Aký tvar si vybrať?

bielo-čierne šaty

Zdroj: pinterest.com/pinshub1

Bielo-čierne svadobné šaty s dlhými rukávmi

Biela a čierna je novým trendom. A do módy sa vracajú aj svadobné šaty s rukávmi. A čo sa stane, keď sa spoja tieto 2 nesmrteľné trendy? No predsa budete tou najštýlovejšou nevestou. Ak ste od prírody rebelkou, tak choďte do tohto štýlu.

Čierno-biele šaty v štýle „morská panna“

Svadobné šaty v štýle morskej panny sú potenciálne najsexi svadobnými šatami. Kombinácia odhalených ramien, priliehavých tvarov a dramatických lemov vždy vyvolá údiv. Čiernobiele šaty to posunú ešte o úroveň vyššie, tým že poskytnú vášmu vzhľadu ďalšie vizuálne vzrušenie. Sú to výnimočné šaty pre výnimočné nevesty.

Pozri aj: Romantická svadba v prírode: Prečo si ju naplánovať?

svadobné šaty

Zdroj: pinterest.com/quinceaneraexpo/

Čierno-biele princeznovské šaty

Aj vy ste vždy túžili po svadbe ako z rozprávky? Po obrovskej niekoľkoposchodovej torte, veľkom počte hostí a predovšetkým po princeznovských šatách? Ani pri tomto trende sa netrafíte vedľa. Veľké množstvo látky, bujaré sukne a priliehavý zvršok – dokonalá kombinácia aj v čierno-bielom prevedení.

Čierno-biela alebo bielo-čierna kombinácia?

Čo by sa vám páčilo viac? Aj pri takejto kombinácii máte na výber. Voliť môžete moderné svadobné šaty, ktoré budú mať len decentné čierne aplikácie a doplnky. Čiže stále budú spadať do trendu čierno-bielych svadobných šiat, avšak tej čiernej farby bude na nich o niečo menej.

V prípade, že chcete ohúriť a byť dramatickými nevestami, voľte skôr čierne svadobné šaty s bielymi aplikáciami.

Dokonca máte na výber aj viacero štýlov. Voľte teda také šaty, ktoré sa hodia k vašej postave a ktoré sa vám páčia. Či už to budú svadobné šaty na špagetové ramienka, šaty so spustenými rukávmi, s V-éčkovým výstrihom, odhaleným chrbtom – je to teda len na vás a vašej voľbe.

Zaujme ťa aj: Drevené prstene namiesto obrúčok z drahého kovu: Lacná a vkusná náhrada

Zdroj foto - úvodná koláž: pinterest.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

svadobné šaty

Čo čítajú ostatní