Geissenovci si užili Slovensko. Carmen poslala Slovákom video

Geissenovci si užili Slovensko. Carmen poslala Slovákom video
  • 18.05.2022
  • Zuzana Andrášová

Cesta známej nemeckej milionárskej rodiny na Slovensku sa skončila. Robert a Carmen Geissenovci prileteli spolu so svojimi dcérami Davinou (18) a Shaniou (17) na Slovensko na pozvanie ministra hospodárstva Richarda Sulíka. 

Počas návštevy si užili luxus, zábavu a obdiv svojich fanúšikov. A ako sa im na Slovensku páčilo? Carmen viac prezradila v krátkom videu.

Pozri, aké mali plány: Geissenovci na Slovensku. Kde môžete stretnúť Roberta a Carmen?

Carmen Geiss

Zdroj: Istagram/carmengeiss_1965

Cesta po Slovensku

Geissenovci prišli na Slovensko v piatok 6. mája. Pôvodne ich mal na letisku v Bratislave privítať minister Richard Sulík. Lietadlo milionárskej rodiny však meškalo, a preto ich nakoniec privítala len poslankyňa Jana Bittó Cigániková.

Po ubytovaní si to Geissenovci namierili do centra Bratislavy, kde navštívili známu luxusnú reštauráciu. Robert a Carmen sa v nej stretli s bratislavským županom Jurajom Drobom.

V sobotu si spolu so svojimi dcérami manželia Geissenovci pozreli hrad Devín. Ochutnali tu známy devínsky ríbezlák.

Po hrade Devín navštívili Geissenovci Bratislavský hrad a Národnú radu SR. V sprievode podpredsedu parlamentu Milana Laurenčíka a ministra hospodárstva Richarda Sulíka sa Robert Geiss postavil aj pred hlavný rečnícky pult parlamentu. Jeho manželka Carmen si vyskúšala poslanecké lavice. Návšteva Národnej rady SR však čelila značnej kritike.

Pozri aj: Budete prispievať „jedným grošom“ na dôchodok vašich rodičov?

Geissenovci

Zdroj: Instagram/banka_lasky

Počas víkendu boli Geissenovci ubytovaní v Pezinku, v luxusnom Šimák Zámku. V menu ich čakali rôzne pochúťky, ako napríklad jeseter, pstruh, holubie prsia či jahňa.

Užili si tiež jazdu v profesionálnom pretekárskom aute, ktoré riadil skúsený vodič. V Šamorína si vychutnali športový a voľnočasový rezort X-bionic Sphere.

Geissenovci navštívili aj Banskú Štiavnicu, kde si v Banke lásky vypočuli príbeh milencov. K dispozícii dostali aj jednu zo schránok v trezore lásky. Využili ponúknutú príležitosť a uchovali si v nej kúsok z vlastnej zaľúbenosti. Do svojej schránky vložili veršík z básne Andreja Sládkoviča Marína: „ľúbosť chce večnosť."

Užili si aj Rajecké Teplice a svoj pobyt zavŕšili vo Vysokých Tatrách.

Carmen sa poďakovala Slovákom

Celkový pobyt na Slovensku zhodnotila Carmen na sociálnej sieti Instagram v krátkom videu. Jej profil sleduje viac ako 866 000 ľudí.

„Bola to fantastická cesta po Slovensku. Zažili sme si veľa zábavy," uviedla Carmen vo videu. Všetkým ľuďom, ktorých spoznali, sa poďakovala za pohostinnosť a zaželala im všetko dobré.

"My sme teraz už na ceste domov," uviedla za zvuku motorov lietadla. 

Geissenovci – Ťažký život milionárov

Geissenovcov preslávila reality show Ťažký život milionárov, ktorá zobrazuje ich život od roku 2011. Rodina v každej epizóde ukazuje svoj život v luxusných hoteloch, drahých autách či na lodiach.

Carmen je známa svojimi frizúrami, zdĺhavým oslovením svojho manžela Róóóbert či šatníkom s luxusnými kúskami. Robert sa pre zmenu snaží každého rozosmiať. Manželia z reality show nevynechali ani svoje dve dcéry a už od detstva ukazujú svetu aj ich život. 

Reality show o živote Geissenovcov môžu od roku 2012 sledovať aj Slováci. Do roku 2022 bolo odvysielaných deväť sérií. Súkromná televízia JOJ nakúpila vysielacie práva na štyri série. Od 13. apríla 2022 beží u nás desiata séria. V nemeckej RTL môžu diváci sledovať už 20. sériu.

Slovensko sa malo stať súčasťou jednej časti ich reality show. Nakoniec však budú Slováci súčasťou až troch častí Ťažkého života milionárov.

Bude ťa zaujímať: Prituhuje! Nie vonku, ale v cenách energií. Viete, ako ušetriť?

Zdroj foto - úvodná fotka: instagram.com/carmengeiss_1965


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní