Beauty poradňa GERnétic: Upokojenie precitlivenej pleti

Beauty poradňa GERnétic: Upokojenie precitlivenej pleti

Odpovedá Alena Kimlová z Kozmetického štúdia GERnétic www.StudioGernetic.cz

Dlhé roky trpím precitlivenou pokožkou. Pleť ma páli, svrbí a často je aj červená. Tieto pocity sú veľmi nepríjemné. Čím ju môžem upokojiť?

Precitlivenosť pokožky je výsledkom zníženia jej tolerančného limitu. Čím je pokožka citlivejšia, tým nižší má tolerančný limit. Ide o hyperaktivitu nervového systému pri kožných bunkách, ktorá citlivosť pokožky spôsobuje. Podľa európskych štatistík sa s týmto problémom stretávajú prevažne ženy so svetlými vlasmi a veľmi svetlou a jemnou pokožkou, ktorá nevytvára dostatočnú ochranu proti vonkajšiemu prostrediu, ale výnimkou nie je ani precitlivenosť u iných typov pleti.

Na upokojenie a vyváženie pokožky vám odporúčam využiť skvelú novinku kozmetiky GERnétic, ampulkovú kúru SENSI BOOST.

Odporúčame: Beauty poradňa GERnétic: Spomalenie starnutia pleti kvalitnou kozmetikou

SENSI BOOST

Zdroj: GERnétic

Ampulková kúra SENSI BOOST

Sofistikované sérum obsiahnuté v 7 ampulkách má na pokožku dvojaký účinok – upokojujúci a pôsobí proti nepríjemnému začervenaniu. Uvoľňujúci efekt je okamžite citeľný a sérum upokojuje a chráni pokožku počas celého dňa. Účinnými zložkami séra sú výťažky zo šupiek paradajok, ktoré znižujú uvoľňovanie zápalových cytokínov, bojujú proti zápalu, prekrveniu a chránia pleť proti patogénom. Extrakt z ibiša lekárskeho pleť upokojuje, zvlhčuje a zmäkčuje. Pre celkové upokojenie odporúčam prípravok Sensi Boost aplikovať ako kúru.

Sedem po sebe nasledujúcich dní naneste jemnou eflerážou obsah jednej ampulky na očistenú pleť tváre, krku a dekoltu, nechajte dobre vstrebať, a potom pokračujte v zvyčajnej starostlivosti. Týždenná kúra odstráni pocity diskomfortu a nepríjemného začervenievania. Kúru Sensi Boost priebežne opakujte (podľa potrieb pokožky). Vzhľadom na to, že senzitívna pleť je veľmi nevyspytateľná, svoje nositeľky často prekvapí náhlou reakciou, je vhodné mať ampulky Sensi Boost doma v zásobe a v prípade potreby využiť jednotlivé ampulky ako S.O.S. prípravok na momentálne a rýchle upokojenie pokožky. Veľkým bonusom prípravku je veľmi delikátna pudrová kvetinová vôňa, ktorá pohladí aj vašu dušu.

Produkty GERnétic si môžete kúpiť v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ktoré prípravky sú pre Vás vhodné a navrhne Vám vhodné kozmetické ošetrenie. Zoznam salónov nájdete na stránke www.gernetic.sk. Viac informácií nájdete tu: KÚPIŤ PRODUKTY


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 02:26

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 02:26

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní