Beauty poradňa GERnétic: Ako navrátiť telu 50+ mladistvý vzhľad

Beauty poradňa GERnétic: Ako navrátiť telu 50+ mladistvý vzhľad

Odpovedá Alena Kimlová z Kozmetického štúdia GERnétic www.StudioGernetic.cz

S postupujúcim vekom sa v tele ženy začína meniť hormonálna hladina, klesá produkcia estrogénu. Tieto zmeny pôsobia nepriaznivo na tvorbu a produkciu kolagénových vláken. Kvalita a množstvo kolagénu klesá, pleť vädne. Preto je dôležité sa o pokožku tela pravidelne starať.

Nestačí len aplikovať telové mlieko po kúpeli. Do pokožky je potrebné dodať ďalšie výživné a regeneračné látky, ktoré zabezpečia kvalitnejšie metabolické funkcie a zabránia predčasnému starnutiu. Veľkým pomocníkom v tomto smere je hormoceutický krém Vital Transfer Corps.

Textúra krému je obohatená o prírodné látky, tzv. fytoestrogény, získané zo sóje a chmeľu, ktoré nedostatok estrogénu do určitej miery nahrádzajú. Tieto aktívne zložky sa získavajú náročnou biotechnológiou, aby si zachovali svoju prirodzenú a plnú biologickú účinnosť.

Krém obsahuje aj ďalšie účinné substancie, ako sú ušľachtilé oleje, výťažky z hamamela virgínskeho, vínnych listov, natívny kolagén, včelí vosk, ktoré zvyšujú hustotu, objem a pevnosť pokožky, stimulujú mikrocirkuláciu v pokožke. Navracajú pokožke mladistvejší vzhľad a bojujú proti predčasnému vädnutiu.

Účinky tohto krému môžete ešte posilniť spevňujúcim krémom Somito, ktorý vďaka kofeínu a L-karnitínu stimuluje a tonizuje pokožku, dopĺňa vitamíny a aminokyseliny potrebné na regeneráciu tkanív náchylných na ochabnutie.

Obidva spomínané produkty sa veľmi rýchlo vstrebávajú, netreba sa obávať, že po ich aplikácii bude pokožka „lepkavá“. Naopak, pleť bude hebká a veľmi príjemná na dotyk a krásne vypnutá. Po nanesení prípravkov sa môžete okamžite obliecť. Dbajte na pravidelné denné nanášanie, aby sa účinok na pokožke prejavil čo najskôr.

Pozri aj: VIDEO: Ranný rituál pre krajšiu pleť i celý deň – potrebuješ len 5 pomocníkov a 5 minút

Vital transfer

Zdroj: GERnétic

SALÓNNA STAROSTLIVOSŤ O TELO VAŠU POKOŽKU OSVIEŽI

Odporúčam vám navštíviť kozmetický salón GERnétic a dopriať si nielen ošetrenie tváre, ale aj celého tela. Výber procedúr je široký. Preferujem zábaly z morských rias, ktoré obsahujú veľké množstvo potrebných látok pre výživu a regeneráciu pokožky, a ktoré naše telo veľmi aktívne vstrebáva.

Navyše stimulujú celkovú detoxikáciu organizmu, a to organizmu veľmi prospieva. Tieto zábaly majú ešte ďalšiu pridanú hodnotu – pomáhajú telo formovať. Skvelým ošetrením je aj výživný zábal maskou Vegetal, ktorým kozmetička urobí zároveň aj peeling. Pokožka je po takejto starostlivosti dokonale vyživená a úplne zamatová.

Celotelové ošetrenia si môžete s kozmetičkou dohodnúť v kúre, tzn., že absolvujete 5 – 10 vybraných zábalov s týždenným intervalom, alebo si vytvoríte svoj mesačný rituál a k pravidelnej starostlivosti o pleť tváre pridáte aj ošetrenie tela. Pokožka vám to vráti svojou sviežosťou a pevnosťou.

Zaujme ťa aj: Beauty poradňa GERnétic: Starostlivosť o citlivú pleť

Somito

Zdroj: GERnétic

ZABUDNITE NA DIÉTY

A ešte upozornenie. Vo vašom veku je potrebné vyvarovať sa prípadných tvrdých redukčných diét, pri ktorých síce rýchlo schudnete, ale pokožka sa kvôli nedostatku výživných látok veľmi uvoľní. Len veľmi ťažko sa potom vracia do pôvodnej kondície.

Buďte obozretná aj počas slnečných mesiacov a nesnažte sa získavať intenzívne opálenie. Slnečné žiarenie vyvoláva v koži vznik veľkého množstva tzv. voľných radikálov, ktoré pevnosť a pružnosť pokožky negatívne ovplyvňujú. Pôsobia na dehydratáciu kože, deštrukciu kolagénových vláken a vädnutie pokožky značne urýchlia.

Používajte kvalitné opaľovacie krémy, ktoré neobsahujú len UV filtre, ale dodávajú pokožke aj regeneračné látky a pôsobia na elimináciu voľných radikálov. Vyskúšajte prípravky GERnétic z radu Melano. Po opaľovaní nezabudnite pokožku tela dobre ošetriť hydratačným mliekom.

Pevnosť pokožky podporia aj pevnejšie svaly. Venujte preto nejaký čas aj pohybovým aktivitám.

Melano

Zdroj: GERnétic

Produkty GERnétic si môžete kúpiť v kozmetických salónoch, kde Vám kozmetička poradí, ktoré prípravky sú pre Vás vhodné a navrhne Vám vhodné kozmetické ošetrenie. Zoznam salónov nájdete na stránke www.gernetic.sk. Viac informácií nájdete tu: KÚPIŤ PRODUKTY.

Ak nemáte vo svojom meste kozmetičku GERnétic, odporučte svojej kozmetičke značku GERnétic a my ju radi preškolíme na túto sofistikovanú a vysoko účinnú kozmetiku so starostlivosťou o tvár i telo. https://www.gernetic.cz/nova-kosmeticka


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Janka Komadova 07.09.23 22:50

karma
-1.00

Túto kozmetiku nepoznám no vyzerá lákavo

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní