Nadštandardná starostlivosť o klientky? Áno! Ponúknite im viac

Nadštandardná starostlivosť o klientky? Áno! Ponúknite im viac
  • 29.06.2022
  • Lenka Biba Slovak

Dámy, poznáme to všetky – v každodennom kolobehu našich pracovných a rodičovských povinností je dôležité aj to, aby sme nezabúdali samy na seba. Dopriať si čo i len chvíľku pre seba je nesmierne dôležité pre regeneráciu, ale aj načerpanie nových síl. Niekto uprednostňuje spánok, niekto aktívny odpočinok, ale pravdepodobne žiadna z nás nepohrdne príjemnou návštevou v kozmetickom salóne, a to bez výčitiek.

Dopriať si to najlepšie z najlepšieho – to by nemal byť luxus, ale samozrejmosť. Ponuka služieb je rôzna, a preto by sme si mali dať záležať na tom, aby sme vyberali len to najlepšie. A áno, do tejto kategórie patrí aj výber správnej kozmetičky a kozmetického salónu. Nie je rozhodujúca iba značka používanej kozmetiky, ale aj všetko to, čo je v ponuke počas kozmetického ošetrenia.

Kozmetické ošetrenie – prečo ho absolvovať?

Pravdepodobne aj vy máte vo svojom okolí niekoho, kto ešte kozmetické ošetrenie nikdy neabsolvoval. Dôvodov môže byť hneď niekoľko: strach z procedúry, zlá osobná skúsenosť alebo skúsenosť niekoho iného, nezáujem, prípadne pocit, že to ešte nie je potrebné. ALE! Vedeli ste, že pleť začína starnúť už od 27. roku života? Od tohto obdobia sa všetky prirodzené procesy pleti začínajú spomaľovať, aj keď doteraz všetko fungovalo tak, ako malo.

Odporúčame: Ako zatočiť s vráskami? Máme pre vás užitočné rady a jeden SKVELÝ TIP!

procedúry na kozmetike

Zdroj: Shutterstock

Je dôležité vedieť, ktorý typ pleti je práve ten váš

Kozmetické ošetrenie v kozmetickom salóne je dôležité aj preto, aby sa na vašu tvár aplikovala kozmetika vhodná presne na váš typ pleti. Kozmetička pleti naozaj rozumie, a preto vám dokáže profesionálne poradiť. Presne vie, ktoré produkty použiť, akým spôsobom a rovnako vám poradí, čo by ste mali používať doma a ako sa o svoju pleť starať v domácom prostredí.

Vyberať si vhodný produkt na pleť v drogériách či parfumériách sa nemusí vždy vyplatiť. Pracujú tam síce kozmetické poradkyne, avšak bez priameho kontaktu s vašou pleťou to nemusí byť vždy tá správna voľba.

Pokiaľ patríte k majiteľkám takzvanej problematickej pleti, kam patria napríklad akné, hlboké vrásky, fľaky na tvári či pigmentové škvrny, zverte sa do rúk odborníkov. Vyhnite sa kúpe pleťových krémov podľa vlastného uváženia či odporúčaní influencerov, pretože výsledky by vám mohli spôsobiť nie radosť, ale ďalšiu starosť.

Kozmetické ošetrenie – čo je jeho základom?

Kozmetické ošetrenie sa skladá z niekoľkých krokov, pričom základom je:

  • hĺbkové čistenie pleti,
  • formovanie a farbenie obočia,
  • farbenie rias,
  • depilácia.

Kozmetické ošetrenie nie je iba o aplikácii prípravkov – masiek a krémov s antiage-ovými účinkami! Klasické kozmetické čistenie pleti v sebe zahŕňa odbornú a komplexnú starostlivosť ako o pleť, tak aj o krk a dekolt. Základom je:

  • hĺbkové vyčistenie pórov,
  • odstránenie mazu a všetkých nečistôt,
  • odstránenie odumretých vrstiev kože.

Táto časť kozmetického ošetrenia je vždy spojená s aplikáciou masiek presne podľa vášho typu pleti, ako aj účinných sér a pleťových krémov na tvár.

Práve dôsledné a profesionálne hĺbkové čistenie pleti je jedným z hlavných predpokladov, aby ste mali nielen krásnu, ale aj zdravú pleť. Profesionálna starostlivosť o pleť v kozmetickom salóne je tou najlepšou prevenciou proti vzniku akné, starnutia pleti, ale aj prevenciou na elimináciu jemných vrások.

Odporúčame aj: Bio-aktívny kolagén – jeho účinky si zamilujete. Ako ho získavať a dopĺňať čo najlepšie?

masky na tvár

Zdroj: Shutterstock

A čo je na tom všetkom najpríjemnejšie?

Fantastický oddych je po kvalitnom kozmetickom ošetrení zaručeným výsledkom. Snáď najpríjemnejšou časťou sú nielen nádherné vône aplikovanej kozmetiky, ale aj masáž tváre, krku a dekoltu. Pre mnohé dámy je predovšetkým toto motiváciou k ďalšej návšteve, a my im dávame za pravdu.

Neoceniteľným bonusom príjemného kozmetického ošetrenia sú ale aj blahodarné účinky, ktoré vaša pleť dostáva, a to sú:

  • exfoliácia odumretých buniek,
  • prekrvenie pokožky,
  • okysličenie pleti a
  • vyhladenie pleti.

Nesmierne dôležité sú aj detaily! A práve tie rozlišujú kozmetické salóny. Príjemnú atmosféru nepochybne dotvárajú napríklad:

  • sviečky,
  • príjemné vône,
  • relaxačná hudba,
  • príjemné teplo – ak vás v salóne prikryjú mäkkou dekou,
  • čaj po ošetrení a podobne.

Ako aj pri iných situáciách v živote – rozhodujú maličkosti.

Aký ďalší benefit môžete dostať?

Používanie kvalitnej a vhodnej pleťovej kozmetiky je jedným z krokov na dosiahnutie cieľa – tým je zdravá a krásna pleť. Návšteva kozmetického salóna a pravidelné absolvovanie kozmetického ošetrenia je taktiež pre našu pleť prospešné, a napomáha to k zastaveniu procesu starnutia našej pleti. Ako ešte možno pleti dopomôcť, aby bola neustále vyživovaná?

Odpoveďou je KOLAGÉN! Kolagén ako prirodzená bielkovina v našom tele tvorí až 5-6 % hmotnosti. Ale, bohužiaľ, naše telo si ho samé tvorí iba do určitého veku. Už okolo 30. roku života nám preto môže chýbať. Preto vznikol Inca Collagen, jeden z prvých stopercentných morských kolagénov vôbec. Vznikol preto, aby nám pomáhal doplniť chýbajúci prirodzený kolagén v tele, a doprial tak telu mladosť dlhšie, než príroda plánovala.

Neprehliadnite: Trápia vás nechty, vlasy a pleť? Máme jednoduché riešenie!

kolagén

Zdroj: Shutterstock

Kolagén od Inca Collagen

Kolagén od Inca Collagen je skvelou voľbou aj ako kolagén na pleť, pretože:

  • pomáha pri prevencii starnutia pleti a pri jej omladení,
  • zabezpečuje pružnosť, hydratáciu a elasticitu pleti,
  • vyhladzuje jemné vrásky, zamedzuje tvorbe nových,
  • chráni kožu pred oxidačným stresom, pomáha pri opaľovaní,
  • pomáha hojiť defekty typu akné, maskné, rôzne dermatitídy.

Výživový doplnok Inca Collagen tvorí 100 % čistý hydrolyzovaný rybí kolagén v prášku, ktorý napomáha bunkovej obnove, vyživuje a regeneruje kožu, vlasy, nechty a pohybový aparát. Hydrolyzovaný rybí kolagén Inca Collagen je ideálny na cestovanie, pretože si so sebou zbalíte len presný počet vrecúšok. Keďže je to kolagén v prášku s veľmi malými časticami, je výborne rozpustný vo vode. Ku každému mesačnému baleniu Inca Collagenu dostanete vitamín C 500 mg so šípkami zdarma.

Nakúpte výhodne a využite akciu na kolagén. Za zvýhodnenú cenu tak môžete mať akciový balíček či darček k nákupu. Inca Collagen je jednoducho TOP medzi kolagénmi. Stačí sa iba presvedčiť.

Tip pre vás: TOP 3 domáce masky na zničené vlasy a jeden VÝBORNÝ TIP NAVYŠE!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní