Čím potešiť ženu na Valentína? Takýmto darčekom rozhodne vyčaríš úsmev na tvári!

Čím potešiť ženu na Valentína? Takýmto darčekom rozhodne vyčaríš úsmev na tvári!

Nikdy nie je zlá chvíľa na to, aby ste obdarovali niekoho, kto je vášmu srdcu blízky. No v jeden špeciálny deň v roku sa láska vznáša vo vzduchu a všade navôkol cítiť romantiku. 14. február je len jeden a práve tento deň je „zasvätený“ všetkým milencom, teda tým, čo sa majú radi. Ak ešte nemáte vybraný darček pre svoju partnerku, máme pre vás tip na valentínske darčeky, ktoré potešia.

Či už hľadáte jedinečný darček, romantický alebo špeciálny darček pre ženu vo vašom živote, skúste si vybrať z nášho zoznamu.

Oprite sa o tradíciu s obľúbenými tipmi – luxusnými sviečkami, kvetinovými aranžmánmi a vysokokvalitnými výrobkami na starostlivosť o pleť. Alebo sa vydajte netradičnou cestou s netradičnými (ale, samozrejme, nie gýčovými) darčekmi, z ktorých sa vaša polovička môže tešiť po celý rok.

Pozri aj: Madonna za svoj vzhľad na Grammy schytala veľkú kritiku. Čo všetkým odkazuje?

Klasické valentínske darčeky

Či už ide o peknú pyžamovú súpravu, erotickú spodnú bielizeň alebo personalizované šperky, pre každú valentínku vo vašom živote sa nájde perfektný nápad na darček – vrátane milovanej osoby, ktorá tento spotrebiteľský sviatok neuznáva a ani neoslavuje, no aj napriek tomu aspoň v kútiku duše očakáva nenápadné gesto.

Klasikou sú, samozrejme, bonboniéry. Či už v tvare srdiečka alebo luxusná bonboniéra, tak údajne patrí k najobľúbenejším valentínskym darčekom. Je to symbolický, sladký a premyslený darček, na ktorý sa určite nebude na poličke prášiť.

Kyticou ruží sa nedá nikdy nič pokaziť. Alebo aj jedným jediným kvetom, ktorý pravdepodobne poteší väčšinu žien. A vlastne, vedeli ste, že aj muži sa dokážu potešiť kvetu? Aj keď ste ďaleko od seba, môžete svojej partnerke vyčariť úsmev na tvári kyticou, a to vďaka možnosti objednania online.

Ďalšou overenou klasikou je víkendový wellness pobyt, romantická večera, plyšový medvedík, fľaša vína pre romantický večer.

Parfémom sa nedá nič pokaziť

Parfém je sofistikovaný a často žiadaný darček pre mužov aj ženy. Ukážte svojim blízkym, ako dobre ich poznáte a darujte im ich obľúbenú vôňu. Pamätajte však na to, že v prípade, ak chcete potešiť parfémom, tak aspoň trochu by ste mali poznať vkus vašej partnerky. Totižto, parfémy obsahujú rôzne zložky, vďaka čomu ich môžeme zaradiť do rodiny vôní kvetinových, citrusových, orientálnych a pod.

Najikonickejší Chanel N°5 dozaista poteší každú ženu. No ak si nie ste istý, či tento ikonický parfém by vaša polovička ocenila, tak skúste nahliadnuť do ponuky iných značiek, ako je Chloé, Hugo Boss, Lancôme, Lanvin, Calvin Klein, Armani a pod.

Zaujme ťa aj: Dievča alebo chlapec? Dominika Cibulková prezradila pohlavie bábätka na parádnej baby shower párty

Kozmetické drobnosti, ktoré potešia

Patrí vaša polovička k beauty maniačkam, ktoré majú doma zásoby kozmetiky? Čo tak jej kozmetický arzenál rozšíriť o novú paletku očných tieňov alebo riasenku (napr. Benefit Roller Lash, Clinique High Impact™ Mascara pre objem), vďaka ktorej bude na vás hádzať zvodný pohľad každý jeden deň? Trefou do čierneho je dozaista Makeup Revolution Forever Flawless paletka očných tieňov alebo NYX Professional Makeup Mystic Petals.

Každá správna dáma, ktorej nie je jej vzhľad ľahostajný a rovnako tak ani starostlivosť o pleť, by mala mať na poličke v kúpeľni Gua Sha kameň. Je to masážna pomôcka, ktorá slúži na vyhladenie vrások a spevnenie kontúr tváre. Ak nie tento kameň, tak aspoň masážny valček na tvár, ktorý pôsobí rovnako proti starnutiu i tmavým kruhom pod očami.

Je milovníčkou kúpeľa? Tak jej doprajte relax alebo si spravte spoločný romantický kúpeľ s pohárom vínka v ruke, sviečkami plávajúcimi okolo vás, lupeňmi ruží vo vode a omamnou vôňou, ktorá pomaly naplní celú kúpeľňu. Siahnite po soli do kúpeľa alebo šumivej bombe a doprajte si nezabudnuteľný večer.

Ak si chcete večer trošku okoreniť, tak siahnite po masážnom telovom oleji a doprajte jej nezabudnuteľnú masáž. Ako celá masáž nakoniec dopadne, je už len na vás a na vašej partnerke. Môže sa stať, že ju bude napokon od vás vyžadovať oveľa častejšie. Valentínsky večer vám môže okoreniť aj erotická hračka. Nebojte sa experimentovať – možno objavíte niečo nové, čo budete obaja milovať!

Darčekové sady na každý sviatok

Buďte odvážny a prehrabte sa jej kozmetickou taštičkou alebo „prekútrajte“ poličku s kozmetikou, aby ste zistili, akú značku kozmetiky používa. Ak na to prídete, tak ju potešte práve tým, čo zaručene ocení. Ak si potrpí na dokonalom obočí, tak ju ohúrte napríklad sadou pre dokonalé obočie Benefit Gimme Brow Goals.

V prípade, že si potrpí na výraznejších mihalniciach, tak voľte mnohými ženami milovanú darčekovú sadu na oči Clinique High Impact Mascara Set. Dokáže vaša partnerka stráviť desiatky minút v kúpeľni starostlivosťou o pleť, aby predišla predčasnému starnutiu? Je zároveň milovníčkou všetkých vychytávok? Ak ste v oboch prípadoch odpovedali ÁNO, tak jej zadovážte sadu pre starostlivosť o pleť – napríklad FOREO Skin Supremes LUNA™ play smart 2 Set. Pre omladenie pleti je skvelou voľbou aj darčeková sada Sesderma C-Vit.

Aj keď sa to možno nezdá, potešiť ženu na Valentína alebo na akýkoľvek iný sviatok je pomerne jednoduché. V prípade, že je milovníčkou kozmetiky, tak do krabičky môžete zabaliť naozaj čokoľvek. Nazrite do ponuky na notino.sk a vyberte jej pleťovú, telovú, vlasovú alebo dekoratívnu kozmetiku. Trefou vedľa dozaista nebude ani parfém alebo prístroj na ošetrenie tváre.

Neprehliadni: Rita Ora po prvýkrát ukázala svoj zásnubný prsteň za 500 000 dolárov: Ten kameň ti vyrazí dych!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní